Развиват се трито болта дет съм нарисувал с синьо и се сменя
Известие
Collapse
No announcement yet.
смяна на въздушен филтър малко помощ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениеколеги дайте малко идея кое да откача. имаше тема за смяна на филтъра ама беше на бензинова алфа. там изглеждаше лесно. тука много сгъчкано и освен тва дебитомера е закачен за кутията. няко знае ли кое първо да откачвам. с синио съм маркирал болтовете дет тряя са развият за да се искара филтъраDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
И си махни тия цък-цък скоби, и си тури едни дето се стягат с отвертка......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеИ си махни тия цък-цък скоби, и си тури едни дето се стягат с отвертка.......Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Може и така да е, но се закопчават не особенно лесно ако са на кофти места......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМоже и така да е, но се закопчават не особенно лесно ако са на кофти места......Мен ме кефят тези скоби
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениеако сложа спортен филтър трябва ли даебитомера да си стои?
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениемоля. иначе като цяло разбрах как се сменя филтъра и утре предполагам ще го смена и ще пусна някоя снимка. трийте темата
Може ли да не ти трия темата и да си пуснеш снимките тук. Благодаря!
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениегрешно зададах въпроса. понеже дебитомера е най долу знчи за него трябва да се закрепи спорния филтър. предполагам няма да е нещо сложно?
Между временно MAKE-UP timeГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment